Bij onze evenementen worden gewone huis-tuin- en keukencamera's toegestaan. Hiermee bedoelen we niet-professionele camera's en camera's zonder verwisselbare lenzen. Het is echter aan de band zelf of het publiek tijdens het concert foto's mag maken. Het kan dus voorkomen dat op de dag/avond zelf besloten wordt dat camera's niet toegelaten worden. Je wordt hierop geattendeerd door beveiligingsmedewerkers.

Indien fotograferen is toegestaan, dan zal dit altijd zonder flits zijn. Over het algemeen is de regel dat camera's en cameralenzen die de zichtlijnen van andere bezoekers kunnen belemmeren, absoluut verboden zijn. Verder is het niet toegestaan de beeld- en/of geluidsopnamen anders dan in de privésfeer te gebruiken. Videocamera's zijn te allen tijde verboden i.v.m. de rechten van de artiest.

185,000
2
CATEGORY

TBD is een afkorting voor To Be Determined. Deze afkorting wordt weergegeven op de evenementenpagina's waarvan de aanvangstijd en/of de tijd dat de deuren zullen openen nog niet bekend is.

 

185,000
3
CATEGORY

Het callcenter van onze ticketingpartner Ticketmaster is te bereiken op telefoonnummer 0900 - 300 1250 (60 cpm).
Het callcenter is bereikbaar op maandag t/m vrijdag 09.00 - 19.00 uur en zaterdag van 10.00 - 18.00 uur.

Via het callcenter kun je kaarten bestellen. Voor overige vragen neem je contact op met de klantenservice van Ticketmaster.

Let op: je kunt het callcenter in Nederland niet bellen om kaarten te bestellen voor concerten die in het buitenland plaatsvinden.

185,000
4
CATEGORY

Helaas is het niet mogelijk om staanplaatsen om te ruilen voor zitplaatsen of andersom. Op het ogenblik dat je de tickets boekt, worden ze onmiddellijk en onomkeerbaar uit het boekingssysteem verwijderd en kunnen ze niet meer in het systeem worden ingevoegd. Hierdoor kunnen deze tickets niet opnieuw worden verkocht via ons systeem. Om deze reden wijzen wij er tijdens de boekingsprocedure uitdrukkelijk op dat de bestelling bindend is.

We kunnen enkel een uitzondering maken voor personen die door ziekte, een ongeluk of operatie geen gebruik kunnen maken van staanplaatsen. Je kunt hierover meer info vinden als je zoekt op 'Ik kan niet meer staan'.

185,000
5
CATEGORY

We geven geen geld terug, tenzij het desbetreffende concert wordt geannuleerd of verplaatst. Dit is onderdeel van het verkoopbeleid waarmee je akkoord gaat wanneer je tickets koopt via www.mojo.nl. Op het ogenblik dat je kaarten boekt, worden ze onmiddellijk en onomkeerbaar uit het boekingssysteem verwijderd en kunnen ze niet meer in het systeem worden ingevoegd. Hierdoor kunnen deze kaarten niet opnieuw worden verkocht via ons systeem. Om deze reden wijzen wij er tijdens de boekingsprocedure uitdrukkelijk op dat de order bindend is.

185,000
9
CATEGORY

Je kunt bij de aanschaf van kaarten een annuleringsverzekering afsluiten, vergelijkbaar met een annuleringsverzekering als je op reis gaat.

Met een annuleringsverzekering is annulering van kaarten mogelijk in geval van een ernstige ziekte, ernstig ongevalletsel of overlijden van de verzekerde of diens bloed- en of aanverwanten in de 1ste en 2de graad; zwangerschapcomplicaties; ernstige zaakschade; definitieve ontwrichting van huwelijk; diefstal, verduistering of vermissing dan wel total-loss-schade aan het voor de reis naar het evenement te gebruiken vervoermiddel.

Voor alle evenementen is een annuleringsverzekering af te sluiten voor € 2,75.

Claim indienen
Indien je genoodzaakt bent om gebruik te maken van de annuleringsverzekering, dan kun je een claim indienen met gebruik van een schadeaangifteformulier, welke op te vragen is bij de klantenservice van Ticketmaster.

185,000
10
CATEGORY

Op de evenementpagina hebben wij informatie geplaatst over parkeren bij de zaal. Je kunt eventueel de website van de zaal te bezoeken voor meer info.

 

185,000
11
CATEGORY

De kaartverkoop van onze evenementen verloopt via onze ticketingpartner Ticketmaster. Om persoonlijke gegevens te wijzigen, log in op www.ticketmaster.nl en klik op 'wijzig gegevens'. Persoonlijke informatie zoals adres kunnen hier worden aangepast. Als je al een bestelling geplaatst hebt en het postadres is onjuist, dan wordt deze direct na wijziging op dezelfde dag aanpast. De tickets worden dan alsnog naar het aangepaste adres verzonden.

Indien je later een adreswijziging doorgeeft, neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster voor de verzending van jouw kaarten.

 

185,000
12
CATEGORY

Bij het online bestellen van kaarten kun je zowel via Ideal internetbankieren als met creditcard betalen.

Telefonisch kun je kaarten bestellen via 0900 - 300 1250 (€ 0,60 p/m). Je kunt dan betalen via AcceptEmail. Je ontvangt na je telefonische bestelling een e-mail met daarin een link, zodat je via internetbankieren kunt betalen.

185,000
15
CATEGORY

Bij veel van onze concerten is een voorprogramma aanwezig. Zodra het voorprogramma bekend is, dan plaatsen we deze informatie op de evenementenpagina op onze website.We streven ernaar om 2 tot 3 weken voor het concert de info over het voorprogramma op onze website te plaatsen.

De aanvang die op onze website en op het ticket staat vermeld, is de aanvangstijd van het voorprogramma (als er een voorprogramma aanwezig is). In de meeste gevallen zal de hoofdact ongeveer een uur tot anderhalf uur na de aanvang van het voorprogramma starten. Zodra het tijdschema van het concert bekend is, plaatsen wij deze informatie op de evenementenpagina en de kaartkopers ontvangen ook nog een email met daarin o.a. het tijdschema. Houd dit dus goed in de gaten.

185,000
18
CATEGORY

Online kaarten bestellen is veilig en betrouwbaar. Vanaf de MOJO site wordt je doorgestuurd naar onze ticketingpartner Ticketmaster. De website maakt gebruik van een aantal beveiligingstechnieken waarmee transacties, betalingen en overige persoonlijke gegevens beschermd zijn.

Voor evenementen georganiseerd door MOJO zijn de enige officiële en betrouwbare voorverkoopadressen www.mojo.nl, www.livenation.nl, www.ticketmaster.nl en het callcenter op telefoonnummer 0900 - 300 1250.

 

185,000
19
CATEGORY

Kortingskaarten als de CJP-pas, 65+pas en kortingsbonnen als de Theater- en Concertbon en Podium Cadeaukaart worden niet geaccepteerd als betaalmiddel bij onze evenementen. Ook CKV-bonnen kunnen niet worden gebruikt voor Live Nation shows.

De enige kadokaart die ingewisseld kan worden bij aanschaf van kaarten voor onze evenementen is de Ticketmaster Gift Card.

 

185,000
24
CATEGORY

Er is gekozen om onze kaartverkoop alleen online en telefonisch te laten verlopen, omdat steeds meer bezoekers kozen voor het online bestellen van kaarten. Dit wordt mede ingegeven door het gemak dat je thuis jouw kaarten kunt bestellen en zelf kunt uitprinten. Het in de 'rij gaan liggen' bij een fysiek verkooppunt is geen optie meer, die faciliteiten zijn er niet meer: de postkantoren verdwijnen op korte termijn.

Daarnaast wordt het op deze manier mogelijk om rechtstreeks met onze bezoekers te communiceren, bijvoorbeeld in het geval van een afgelast concert. Ook hebben wij door meer kaarten online te verkopen een sterk middel in handen tegen zwarthandelaren, doordat we eerder 'verdachte' transacties kunnen signaleren en kaarten ongeldig kunnen verklaren.

185,000
26
CATEGORY

Wij hanteren een adviesleeftijd van 16 jaar en adviseren voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar begeleiding van een volwassene. Vanwege de drukte op de vloer raden wij fans onder de 12 jaar aan om zitplaatsen te bestellen. Wij beoordelen een concert als een ongeschikte omgeving voor bezoekers onder de 6 jaar. Bezoekers van alle leeftijden dienen in bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.

De bovengenoemde leeftijden zijn een advies. Uiteindelijk is het aan de ouders om te bepalen of zij hun kinderen (onder of zonder begeleiding) naar een concert willen laten gaan. Er zal bij de ingang van de zaal niet op leeftijd worden gecontroleerd, tenzij er een minimumleeftijd is aangegeven door de artiest en dit op de evenementenpagina van het betreffende evenement is vermeld.

Wij willen - vooral voor onze jonge bezoekers - het belang van goede gehoorbescherming benadrukken. Ga naar ilovemyears.nl voor meer informatie.

185,000
29
CATEGORY

Om jouw Mijn Live Nation account te activeren klik je op de activeringslink die we je in de bevestigingsmail hebben toegestuurd. Het is mogelijk dat de bevestigingsmail via de spamfilter in de map is beland met ongewenste e-mail. Om de bevestigingsmail nogmaals toegestuurd te krijgen, klik je hier.

 

185,000
30
CATEGORY

Ja, het is gratis om lid te worden van LiveNation.nl. Als Live Nation lid wordt je via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van concerten, kun je eigen concertagenda bijhouden en je aanmelden voor alerts van jouw favoriete artiesten. Klik bovenaan deze pagina op ´Nog geen lid? Registreer' om je aan te melden.

Let wel op: om kaarten voor onze concerten te bestellen heb je een account nodig bij onze ticketingpartner Ticketmaster. Je kunt tijdens het bestelproces dus niet inloggen met je Mijn Live Nation accountgegevens.

185,000
31
CATEGORY

Routebeschrijvingen naar de zaal zijn (indien beschikbaar) te vinden op de evenementpagina.

Als er geen informatie terug te vinden is op onze website, dan raden we je aan om de website van de zaal te bezoeken.

 

185,000
34
CATEGORY

You can order tickets from abroad at www.ticketmaster.nl or by telephone at our Call Center, tel: 0031 88 123 24 25 (only available when you live abroad).

When you place an order at our website, you can pay your order with a valid credit card. Due to fraud prevention, credit cards that are not registered in Europe are often not accepted. You can buy your tickets online with your Mastercard or VISA credit card when this is registered at one of the European or American Mastercard or VISA secured countries. American Express credit cards are only accepted when they are registered in the Netherlands.

In case you order tickets from abroad at our Call Center, you can make a payment with a Mastercard or VISA credit card. You will receive an e-mail to make your payment. When you order tickets at our Call Center, we will bring a fee of €10,- in charge for transaction- and delivery charges.

During your visit at the Netherlands you are also able to purchase tickets at the venue on the evening of the event, in case the event is not sold out.

Click here for the step by step manual on how to buy tickets via our website.

 

185,000
41
CATEGORY

We verkopen geen kaarten die toegang geven tot het backstage gedeelte van een optreden. Ook meet & greets met artiesten behoren niet tot de mogelijkheden, tenzij dit uitdrukkelijk op de evenementenpagina staat vermeld.

 

185,000
43
CATEGORY

Nee, op 1 juli 2008 is een landelijk rookverbod ingevoerd voor de sectoren horeca, kunst en cultuur en sport. Het rookverbod geldt ook voor de concertzalen in Nederland. Dit betekent dat in geen enkele concertzaal mag worden gerookt. Wij verzoeken je dan ook dringend om niet te roken tijdens onze concerten.

Bij de zalen waar geen rookruimte is zoals Ahoy, is een in-out service ingesteld zodat er buiten gerookt kan worden. Dit kan alleen wel pas nadat het merendeel van onze bezoekers binnen is. Voor meer informatie over een eventuele rookruimte kun je de website van de zaal bezoeken. Wij willen je er op wijzen dat indien je toch rookt, je de kans loopt de rest van het concert te missen aangezien de security je op ons verzoek naar buiten begeleidt.

185,000
46
CATEGORY

Met early access kun je als VIP kaarthouder eerder de zaal binnen dan de reguliere kaartkopers. Door gebruik te maken van de early access kun je de show dus helemaal vooraan meemaken.

Als VIP kaartkoper heb je meestal gegarandeerde toegang tot het voorste vak (indien aanwezig). Je ontvangt dan een bandje waarmee je toegang hebt tot een afgesloten vak vooraan. Let op: deze afscheiding is voor de veiligheid van de bezoekers en is niet speciaal bedoeld voor VIP kaartkopers. Fans die vroeg aanwezig zijn bij de zaal kunnen dus ook toegang tot het eerste vak krijgen. Maak daarom gebruik van de early access zodat je het spektakel volledig vooraan kunt meemaken.

185,000
47
CATEGORY

Alle openstaande vacatures en beschikbare stages van MOJO zijn terug te vinden op: www.mojo.nl/vacatures

 

185,000
49
CATEGORY

Op de evenementpagina staat informatie over het openbaar vervoer als deze beschikbaar is.

Als er geen informatie op de pagina is geplaatst, dan raden we je aan om de website van de zaal te bezoeken voor meer info of jouw reis te plannen via ns.nl of 9292ov.nl.

TripTicket
Bij grotere evenementen organiseert onze partner TripTicket georganiseerd busvervoer naar de zaal en terug naar een opstappunt in de buurt. Je kunt een TripTicket boeken via de evenementenpagina of via tripticket.nl.

185,000
50
CATEGORY

Onze algemene voorwaarden toegangsbewijzen zijn hier terug te vinden.

 

185,000
51
CATEGORY

Je kunt je via www.mojo.nl aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Tijdens de aanmelding kun je kiezen voor 2 nieuwsbrieven: onze Weekly met aankondigingen van grote concerten en de Club Mailing met uitgelichte shows uit het clubcircuit.

185,000
53
CATEGORY
Je kunt je via de link onderaan de nieuwsbrief afmelden voor onze nieuwsbrieven.

Lukt het niet om in te loggen om je uit te schijven voor onze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op via het tabblad 'Een vraag stellen'.

185,000
54
CATEGORY

We raden aan rekening te houden met een uiterlijke eindtijd van 23.00 uur. Als wij verwachten dat het evenement later is afgelopen dan 23.00 uur, dan zullen wij dit op onze website melden.

Zodra we meer informatie hebben over een tijdschema van het evenement, dan plaatsen we deze info op de evenementenpagina en de kaartkopers ontvangen ook nog een email met daarin o.a. het tijdschema. Houd dit dus goed in de gaten.

 

185,000
55
CATEGORY

Meestal gaan de deuren van de zaal 1 tot 1,5 uur voor aanvang van het concert open. De aanvangstijden kun je terugvinden op het ticket en op de evenementenpagina. Wij streven ernaar om 2 weken voor het concert een tijdschema op de website te plaatsen en de kaartkopers ontvangen ook nog een email met daarin o.a. het tijdschema. Houd dit dus goed in de gaten.

 

185,000
56
CATEGORY

Dit kan de volgende oorzaken hebben:

a. Nadat je op de 'Koop kaarten' knop hebt geklikt, kom je terecht op de website van Ticketmaster. Bij het bestellen van kaarten kun je daarom alleen inloggen met een Ticketmaster account. Je hebt dus een apart account nodig op de website van onze ticketingpartner. Je kunt niet met jouw Mijn Live Nation account inloggen tijdens het bestelproces. Mocht je zeker weten dat je een account hebt aangemaakt op de website van Ticketmaster en problemen hebben met inloggen, dan raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Ticketmaster.

b. Het e-mailadres en/of wachtwoord is niet correct ingevuld. Als je jouw inloggegevens bent vergeten kun je deze opvragen via de link 'Wachtwoord vergeten'.

c. Je hebt jouw account nog niet geactiveerd, doordat je nog niet op de activeringslink in de bevestigingsmail hebt geklikt. Je kunt de activeringsmail hier opnieuw aanvragen.

Mocht jouw probleem na deze tips nog niet zijn verholpen, neem dan contact met ons op via 'een vraag stellen'.

185,000
61
CATEGORY

Je kunt via dit accreditatieformulier een accreditatie aanvragen voor onze evenementen.

Vanaf ongeveer twee weken voor het concert maken we een selectie uit de aanmeldingen. Er is namelijk slechts een beperkt aantal perskaarten beschikbaar. Je krijgt op dat moment bericht of je wel of niet in aanmerking komt voor een persaccreditatie. Wil je gegarandeerd toegang tot het concert dan adviseren wij om toch een kaartje te kopen.

185,000
75
CATEGORY

We vinden het heel leuk dat fans enorm enthousiast zijn over de komst van hun favoriete artiest en iets speciaals willen organiseren. Het is echter niet mogelijk om bijvoorbeeld jouw geliefde tijdens een concert ten huwelijk te vragen of een vriend door de artiest te laten feliciteren. Het uiterlijk en inhoud van de show zijn de verantwoordelijkheid van de artiest en - hoe leuk wat dit misschien zouden vinden - niet die van ons.

 

185,000
76
CATEGORY

De aanvangstijd van het concert staat op uw ticket en op de evenementenpagina op onze website. Deze aanvangstijd is altijd de aanvang van het volledige evenement, dus inclusief het voorprogramma. Over het algemeen zal de hoofdact ongeveer een uur tot anderhalf uur na deze tijd aanvangen, in het geval er een voorprogramma bij het concert aanwezig is.

Zodra er meer bekend is over het tijdschema van het evenement, dan plaatsen we deze informatie op de evenementenpagina en de kaartkopers ontvangen ook nog een email met daarin o.a. het tijdschema. We streven ernaar om dit twee weken voor het evenement te doen.

185,000
77
CATEGORY

We raden aan rekening te houden met een maximale eindtijd van 23.00 uur. Indien het concert langer zal duren, dan melden wij dit op onze website.

Zodra er meer bekend is over het tijdschema van het evenement, dan plaatsen we deze informatie op de evenementenpagina en de kaartkopers ontvangen ook nog een email met daarin o.a. het tijdschema. Houd dit dus goed in de gaten.

 

185,000
78
CATEGORY

Als een concert is bevestigd en kan worden aangekondigd, dan vind je dit concert direct terug op onze website. Als hier nog geen concert van jouw favoriete artiest staat vermeld, dan is er op dit moment geen concert gepland. Als een concert nog niet is bevestigd dan kunnen wij hier geen uitspraken over doen, we kunnen daarom ook niet aangeven of er op korte termijn een concert plaats zal gaan. vinden.

We willen je adviseren om, voor de laatste up-to-date informatie over onze concerten, onze website in de gaten te houden en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ook zijn wij op Twitter en Facebook te volgen voor de laatste concertinformatie. 

185,000
79
CATEGORY

Allereerst is het juridisch onmogelijk om kaartkopers te vragen naar hun burgerservicenummer. Hier zitten strenge wetten aan vast en als bedrijf mogen wij dergelijke persoonlijke gegevens niet vragen (en al helemaal niet verplichten tot het invullen hiervan). Daarnaast is het praktisch niet haalbaar voor ons om kaartjes op ID te controleren bij ingang van een concert. Bij kleine clubconcerten zou het nog kunnen, maar stel je eens voor dat wij iedereen moeten controleren op naam of andere gegevens bij een concert in de Amsterdam ArenA. We zouden fans dan moeten verplichten uren eerder aanwezig te zijn om het concert tijdig te kunnen laten starten.

We zijn op dit moment bij shows in kleinere venues de mogelijkheden voor op naam stelling van kaarten aan het testen.

In de praktijk blijkt nu ook dat vele honderden mensen vlak voor het concert toch besluiten om met iemand anders te gaan en dat zorgt voor de nodige irritatie bij onze bezoekers. We balanceren tussen het zo goed mogelijk bedienen van onze bezoekers en het voorkomen van massaal opkopen van concertkaarten. Ons grootste belang is dat het publiek ook het voortraject van een concert zo positief mogelijk beleeft.

Wij hebben een bedrijfsjurist die hard op zoek is naar bewijzen van zwarthandelaren en een ticketingpartner die probeert het bestelsysteem continue te verbeteren. Wij snappen dat het voor fans zeer frustrerend is om online kaartjes te willen kopen en om mis te grijpen. Populaire concerten en evenementen zijn inderdaad binnen afzienbare tijd uitverkocht en dat is erg sneu voor de andere fans. Helaas kunnen wij hier verder weinig aan doen, soms zijn voor een evenement nu eenmaal minder kaarten beschikbaar dan het aantal geïnteresseerde fans.
185,000
88
CATEGORY

Wij annuleren kaarten, omdat deze gekocht zijn met de intentie van doorverkoop en het maken van winst zonder toestemming van de organisatie of de artiest. Het doorverkopen van concertkaarten is in strijd met onze algemene voorwaarden.

185,000
89
CATEGORY

LET OP: het is niet toegestaan om grote tassen of rugzakken mee naar het concert te nemen. Handtassen met een maximaal A4 formaat zijn uitgezonderd. Bij festivals geldt dit voor het festivalterrein, voor het campingterrein  gelden de normale festivalregels, check de website van het desbetreffende festival.

Verder is het is niet toegestaan om onderstaande voorwerpen mee te nemen naar onze evenementen:

Drank (m.u.v. water in plastic flessen van max. 0,5l zonder dop), overige vloeistoffen, eten, drugs, voetbalshirts, provocerende of gezicht bedekkende kleding, spandoeken, kartonnen/papieren borden met opschrift (tot een maximaal formaat van A4 is wel toegestaan), vlaggen of vlaggenstokken dikker dan 2cm en langer dan 1.5 meter, paraplu’s/parasols, selfie-sticks, professionele camera’s, film-, geluids-, go pro toestellen  en andere beeldopnameapparatuur. Geen onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV of Drones) of andere vliegende voorwerpen. Wapens, kettingen of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren.  Glow sticks, ‘fairy lights’ (lichtsnoer op batterijen), laserpennen en ander licht met gebundelde straal, giftige, brandbare of explosieve materialen, vuurwerk en flares. Geen dieren, wandelstokken (m.u.v. medische krukken),  skates, fietsen, steps, skateboard, naalden, bellenblaas, spuitbussen (m.u.v. deo’s en parfum) en overige gevaarlijke voorwerpen.

Volgende voorwerpen mogen alleen met een doktersverklaring naar binnen:  
Zware medicijnen, eten en vloeistoffen die noodzakelijk zijn i.v.m. allergie of ziekte.

Bij concerten in de openlucht (zoals Goffertpark, Malieveld, Strijp-S) is het meenemen van stoelen of krukjes niet toegestaan. DIt heeft te maken met het feit dat dit obstakels zijn bij een eventuele ontruiming. Het meenemen van een kleedje om op te zitten is wel toegestaan. Daarnaast wordt gezorgd voor zitgelegenheid bij de horeca.

Wel mee naar binnen maar er kan gevraagd worden om dit op te bergen:
Laptops, notebooks en tablets.

Over het algemeen geldt: als je twijfelt of je iets mee mag nemen dan mag het waarschijnlijk niet. En pas op, want voorwerpen die niet mee naar binnen mogen nemen we niet voor je in bewaring. Neem dus geen onnodige voorwerpen en waardevolle bezittingen mee naar concerten.

185,000
94
CATEGORY
Helaas kunnen we je hier niet bij helpen. Wij mogen de contactgegevens van het management van een artiest niet vrijgeven. 
185,000
95
CATEGORY

Het is niet toegestaan om eten en drinken mee naar binnen te nemen tijdens het concert. Kijk voor meer informatie over wat er wel en niet mee naar binnen mag ook op www.mojo.nl/voorwerpen.

185,000
96
CATEGORY

Zo lang er niets op onze website staat over een extra show, dan is er nog geen concert bevestigd. Mocht er een extra concert komen, dan lees je hierover op onze Twitter- en Facebook-pagina en op onze website. Houd deze dus goed in de gaten. 

185,000
97
CATEGORY

Het rolstoelplatform beschikt over een beperkte capaciteit. Om zo veel mogelijk bezoekers de mogelijkheid te geven om gebruik te kunnen maken van het rolstoelplatform wanneer nodig, laten we slechts één medebezoeker toe mits hier plek voor is.

185,000
100
CATEGORY

Op vertoon van een doktersverklaring is het mogelijk om medicijnen mee te nemen de zaal in. Lichte pijnstillers zoals Paracetamol mogen gewoon mee naar het concert.

185,000
101
CATEGORY

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze evenementen. Helaas is het niet mogelijk om een dag met ons mee te lopen tijdens of voor één van onze evenementen. Tijdens de evenementen is er niet iemand beschikbaar die je kan begeleiden. Ook is tijdens de opbouw van het concert, de locatie een bouwterrein waar strikte eisen aan verbonden zijn waardoor het niet mogelijk is om niet-professionals bij de opbouw rond te laten lopen.

185,000
104
CATEGORY
<< Veel gestelde vragen
Contactinfo
Uw vraag
*Verplichte velden

default
9uot39mq2al3cbjasaill2m3n7
Zoektips
Je kunt een enkel woord of een aantal woorden typen om te zoeken, maar je kunt ook vragen stellen. Ons FAQ systeem wordt ondersteund door Natural Language Processing technologie, wat jou zal voorzien in een antwoord die het beste bij jouw vraag past.

Probeer duidelijke woorden te gebruiken en stel heldere vragen als je de zoekfunctie gebruikt. Bijvoorbeeld: "Waar vind ik mijn e-ticket?" of "Hoe kan ik rolstoelkaarten bestellen?"

Als het antwoord dat je hebt gevonden jouw vraag niet volledig is, dan kun je contact met ons opnemen. We streven ernaar om vragen binnen één werkdag te beantwoorden.